Favorittplanten - Elise

Favorittplanten - Elise

 

Fakta: Grønne inneplanter er bra for inneklima. Men noen planter er også bra for sjela di. Favorittplanten til Elise Kaspartu er nå kommet i skolealder, den er akkurat like gammel som hennes eldste sønn Eero.

 
 

Hvem: 
Elise Kaspartu. Mamma til Eero og Ailo, og gift med Erik. Jobber som prosjektleder i designbyrået Miksmaster.

Når fikk du den?
Jeg fikk planten i København oktober 2010. 

I hvilken anledning?
Planten var en gave fra søsteren min, da vår eldste sønn ble født. Den var veldig liten da, akkurat som han. Planten hadde kun tre små blader, så de to har vokst litt i takt!

Hvilken plante er det?
Jeg må innrømme at jeg ikke vet hvilken plante det er, selv om det er den planten jeg er mest glad i. Men den tilhører vel ficus-slekten?

Hvordan har du holdt den i live?
Det er nok mer planten sin fortjeneste enn min at den er i live. Den har fulgt oss på mange flyttelass fra København via Malmø til Oslo. Litt vann forholdsvis jevnlig, og så har jeg gradvis plantet den om i litt større potter.

 
Hjemme hos: Sunniva og Håkon

Hjemme hos: Sunniva og Håkon

R.I.P. - avokadotreet

R.I.P. - avokadotreet