Tre deilige plantebutikker i København

Tre deilige plantebutikker i København

 

Ta med deg planter hjem i kofferten når du er på utenlandstur - bedre souvenirer finnes ikke! Vi fant tre butikker i København som kan hjelpe deg med å fylle opp plantekvota. 

 
 

Kaktus KBH
Jægersborggade 35
Dette er den første rendyrkede kaktus- og sukkulentbutikken i København. Og den er fet! Her finnes kaktuser i alle størrelser og en kul miks av ulike potter de kan bo i. www.kaktuskbh.dk. 

Åpningstider: 
tirs - fre: 11–18
lør:10–16
søn - man: stengt
 

 
 
 

A door
Istedgade 101
En nydelig liten butikk, med utvalgte produkter innen velvære, magasiner, kaffe og grønne planter som pryder inngangen. Planteutvalget varierer fra dag til dag, så du har alltid en god unnskyldning til å stikke innom.
 

Åpningstider: 
man - tors: 11–1730
fre:11-18
lør:10-16
søn: stengt

 
 

Dimseriet
Stefansgade 31
Denne frodige blomsterbutikken har flere planter vi ikke har klart å få tak i hjemme. Det bugner på fortauet og er virkelig verdt en stopp. Jenny fant endelig en hun lenge har hatt på ønskelisten, nemlig en Begonia corallina

Åpningstider:
man - fre: 10-18
lør: 10-15
søn: 10-15

 

 

Hva er reglene for å ta med seg inneplanter hjem fra utlandet?
Du kan ta med deg inntil fem inneplanter om man har vært på tur i Europa. Hvis du vil ha med deg flere enn fem eller uteplanter til hageflekken din, må du skaffe et plantesunnhetssertifikat. Mer info finner du her på Mattilsynet sine sider.

 
Hjemme hos: Galleri Kvit

Hjemme hos: Galleri Kvit

Hvordan: Avokadotre

Hvordan: Avokadotre